Dette er en tittel

Ingressen kommer her

Published

Konsernsjef i Schibsted, Kristin Skogen Lund, blir ny styreleder for Flyktninghjelpen. Det melder Flyktninghjelpen i en pressemelding.

– Jeg besøkte flyktningleiren Kakuma i Kenya i 2016 som ambassadør for Flyktninghjelpen, og ble mektig imponert over organisasjonen. Siden den gang har behovet for bistand til flyktninger verden rundt bare økt. Det oppleves derfor som svært meningsfylt å få lov til å lede styret og støtte det viktige arbeidet videre fremover, sier Skogen Lund.

Schibsted-sjefen om avgangen: – Man skal kjenne sin besøkelsestid

Skogen Lund meldte i februar at slutter i jobben som konsernsjef i Schibsted. Konsernet skal igjennom store endringer i år, og har solgt alle avistitlene til eieren Tinius Stiftelsen. Skogen Lund blir sittende i jobben til en ny konsernsjef er på plass. 

– Vi er meget glade for å få en styreleder med en så bred og variert ledererfaring fra sentrale organisasjoner og internasjonalt orienterte bedrifter. Skogen Lund vil kunne videreføre den forutsigbarhet og trygghet vi har hatt under styreleder Harald Norvik, sier Flyktninghjelpens generalsekretær Jan Egeland.

Skogen Lund har hatt verv i flere internasjonale organisasjoner og har vært medlem av den internasjonale klimakommisjonen (the Global Commission on the Economy and Climate) og ILO-kommisjonen om fremtidens arbeidsliv (the ILO Global

Powered by Labrador CMS